top of page
Top 2000 live
G.L.O.S Get lounged on sunday
Togit, Robin van der Togt
Top 2000 live 

'' Wooooowww te gek Robin! Heel erg bedankt voor deze prachtfoto's! Mogen we ze op onze Facebookpagina en website zetten? uiteraard onder naamsvermelding en met je website erbij! Ze zijn echt geweldig''''Mocht u nog twijfelen: "hmm. zal ik na de Kerst wel of niet naar Top 2000 Live gaan kijken in de theaters?" bekijk dan deze prachtige foto's van Robin van Straaten! En ja, muzikaal is het net zo'n spektakel als de foto's eruit zien. Mag ik dat zeggen? Ja dat mag ik zeggen. :) www.top2000live.nl'' 

Team Get Lounged

​​
Robin, succes met je mooie ambities. Wij kunnen uit ervaring spreken dat Robin echt een aanrader is voor mooie sfeer reportages.

 

Team Get Lounged on Sunday

Dennis, te gast bij Get Lounged X-mas editionSuper goede foto's. Wat mij betreft de beste van alle get lounged edities!

Robin van der Togt, www.togit.nl 

Robin, Super foto's die je voor me gemaakt hebt. Ik krijg veel complimenten uit mijn klantenkring. Overigens die foto's op je site van die events zijn ook erg gaaf. Veel succes verder met overige opdrachten. Gr. Robin

Guido - Oesterkoning, www.oesterkoning.nl

Robin maakt prachtige platen en weet elk moment te pakken. Wat een geweldig werk van deze topfotogravin!

 

Thank you!.​

Nick Bult

 

profielfoto facebook ''Die Robin van Straaten kan ook wel fotograferen, hoor! ''

www.nickbult.com

Laura

Plotseling ten huwelijk gevraagd waarna je denkt: had ik dit maar op beeld! En daar kwamen ze, de prachtfoto's van Robin. Ontzettend trots dat dit moment is vereeuwigd!


Thank you!

Trouwerij - Rene & Narda

 


Hey Robin, we vonden de foto’s helemaal geweldig, je bent een kanjer in je vak en je voelt de leuke en mooie momenten goed aan.

 

Hartelijke groet,
Rene en Narda

Martin de Vries / Get Lounged

 

Met veel plezier schrijf ik deze aanbeveling voor Robin van Straaten Fotografie.

 

Ik heb inmiddels diverse projecten met Robin gedaan en allemaal afgerond met volledige tevredenheid en een super mooi eindresultaat. Robin is in haar vakgebied zeer betrouwbaar, gedreven, creatief en passioneel. Kortom, een uitstekende en diverse partner voor creatieve rapportage opdrachten.

Heb je tips, een reactie of een recensie die ik hier mag plaatsen? Laat het a.u.b. achter op het contact formulier. Bedankt!

Recensies RobinVanStraaten Fotografie

bottom of page